• nebanner (4)

Fa'amoemoega ma le fa'aogaina o su'ega o vaila'au mo le urine

Fa'amoemoega ma le fa'aogaina o su'ega o vaila'au mo le urine

Se su'ega o vaila'au mo le urinee mafai ona iloa fualaau faasaina i totonu o se tagata's faiga.Fomaʻi, taʻaloga taʻaloga, ma le tele o falefaigaluega e manaʻomia nei suʻega i taimi uma.

Ole su'ega ole urine ose auala masani e su'e ai vaila'au.E leai ni tiga, faigofie, vave, ma taugofie.

O fa'ailoga o le fa'aaogaina o fualaau fa'asaina e mafai ona tumau i totonu o se tagata's faiga ua leva ona mou atu a'afiaga faaletino.E mafai e le au'ili'ili ona iloa pe na fa'aaogaina e se tagata ni vaila'au fa'apitoa i aso po'o vaiaso a'o le'i faia le su'ega.

https://www.sejoy.com/drug-of-abuse-test-product/

Fomai

E mafai e se foma'i ona talosaga afa'ainu fualaau fa'asainape afai latou te manatu o se tagata o loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina pe faʻaaoga sese fualaau faʻasaina.

Mo se fa'ata'ita'iga, e mafai e le foma'i ona talosaga mo se su'ega o le mimi e iloa ai pe o inu se tagata i se vaila'au fa'atonu o le opioid i se auala e ese mai le mea na fa'amoemoeina e le foma'i.

E mafai e se sui o le vaega o auaunaga fa'afuase'i ona talosagaina se su'esu'ega o fualaau fa'asaina pe afai latou te masalomia o se tagata ua uiga ese pe mata'utia ona o a'afiaga o vaila'au.

Ta'aloga ta'aloga

O le tele o ta'aloga ta'aloga e mana'omia ni su'ega mimi e siaki ai pe na fa'aogaina e tagata ta'a'alo vaila'au fa'aleleia le fa'atinoga, pei ole anabolic steroids.

O le World Anti-Doping Agency e fa'atulafonoina le fa'aogaina o mea e fa'aleleia ai fa'atinoga i le tele o ta'aloga a le lalolagi.O le fa'amautinoaina o lo'o fa'atino uma tagata ta'a'alo e aunoa ma nei vaila'au e fa'amautinoa ai le fetaui lelei o le tauvaga.

Tagata e ana galuega

E talosagaina e nisi o falefaigaluega ia tagata faigaluega fou e fai ni su'ega o fualaau oona.Po'o, atonu e tatau i le aufaigaluega ona faia lenei mea i taimi masani.

E sili atu ona taatele i fale faigaluega e manaʻomia le maualuga o le saogalemu.Mo se fa'ata'ita'iga, o le tulafono a le feterale a le Iunaite Setete o lo'o fa'atonuina ai tagata o lo'o galulue i pisinisi tau femalagaiga e ave i taimi umasu'ega fualaau.

O tulafono e uiga i su'ega fualaau a tagata faigaluega e eseese fa'afanua.E tatau i se tagata ona siaki i pulega faalotoifale.

O a vaila'au e mafai ona iloa ile su'ega ole urine?

E mafai e le su'esu'ega o vaila'au o le urine ona iloa le tele o vaila'au, e aofia ai:

ava malosi

amphetamines

barbiturates

benzodiazepines

cocaine

cannabis

methamphetamine

opioids

phencyclidine (PCP)

E mafai fo'i ona iloa e siaki o le urine le nicotine ma le cotinine, lea e gaosia e le tino pe a talepeina le nicotine.

https://www.sejoy.com/drug-of-abuse-test-product/

E ui o le su'ega o le mimi e mafai ona fa'ailoa ai le i ai o le 'ava malosi, pe a masalomia e se soifua maloloina po'o se pulega fa'aletulafono ua so'ona inu se tagata, e sili atu ona latou talosagaina se su'ega mānava po'o se toto.

Fa'agasologa ma ituaiga o su'ega mimi

O se foma'i po'o se tekinisia ua a'oa'oina e masani ona faia se su'esu'ega o fualaau fa'asaina.

E tele ituaiga o nei su'ega.Ole su'ega immunoassay (IA) e sili ona taatele ona e sili ona vave ma sili ona taugofie.

Ae ui i lea, o suʻega IA e mafai ona tuʻuina atu iʻuga sese.I lenei tulaga, o faʻaiʻuga e faʻaalia ai le iai o se vailaʻau e leʻi faʻaaogaina e le tagata.E mafai fo'i ona tupu ni fa'ai'uga fa'aletonu-sese.

O le isi ituaiga e mafai ona faʻamaonia iuga o se suʻega IA.E ta'ua lea o le gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS).O le su'ega GC-MS e sili atu ona fa'atuatuaina nai lo le su'ega IA, ma e mafai ona iloa ai nisi mea.

E masani lava, e na'o tagata e talosagaina su'ega GC-MS e fai ma tulitatao aua e sili atu le taugata, ma e umi atu i'uga.

 


Taimi meli: Iuni-06-2022